Collaborative Spaces

© Marco Covi

Located below street level in the Font d’en Fargas neighborhood, the BAAS architecture office is split into two levels, with a central open workspace. The upper level hums with the quiet din of concentration.

© Marco Covi

© Marco Covi

Independent offices are separated from each other by built-in glass and plywood partitions, creating a translucent corridor that makes visible the myriad projects and meetings contained within.

© Marco Covi

Below, the lower floor is a hub of physical activity — a workshop in constant motion. Large architectural models fill the open space to be studied from the multiple angles. Stacks of material samples are piled in front of rows of books, catalogues and architecture models.

© Wei Lin Tse

© Wei Lin Tse

In this split-level environment, space has been constructed for the open exchange of thought. Ideas conceived of above are brought to life in the workshop below in a continuous dialectic of thought and material, design and function, concept and structure.

© Marco Covi

Just below the residential neighborhood’s street-level, a world in which to create new worlds.

© Marco Covi


Baas Arquitectes
Barcelona, Spain

We use cookies and third-party cookies to enhance your navigation experience of our website. By continuing to navigate you declare to accept and consent to the use of cookies pursuant to the relevant terms and conditions. To learn more and modify your settings go to our Privacy Policy